Homepage
In Memoriam
Pictures
Drawings
Belongings
Music
Testament
Last letter
Execution
Newspaper articles
History
Statement of crime
Gary heeft uw hulp nodig
Als Gary een nieuwe voorgeleiding wint...
Online Petition
Governor invited to witness execution
Letters to the governor
Letters to the parole board
Friend of the victim forgives Gary
Hoe kom ik in contact met
Hoe kan ik geld geven
Wat gebeurt er met het geld als het hof het verzoek afwijst
Gebeden
Nieuws
Links

Gebeden:


Er zijn veel mannen en vrouwen op death row. Ongeacht of ze schuldig zijn of niet, in de ogen van Gary en Claudia is de doodstraf een verkeerde manier om een misdaad te bestraffen. Een naald in iemands arm steken is ook moord. Het feit dat de staat de moordenaar is maakt het niet minder misdadig.

Feiten zijn:

De doodstraf is onmenselijk omdat ze de rechten van elk individu schendt, namelijk het recht om te leven.

De doodstraf voorkomt niet dat misdaden en moorden gepleegd worden, het heeft geen afschrikkende werking.

De doodstraf kan de pijn van de familie van de slachtoffers niet wegnemen. Vermindert het de pijn die je voelt over het verlies van je kind, je man of je moeder, omdat er nog een man moet sterven?

De doodstraf creëert alleen een nieuwe moord. Er zal nog een familie zijn die een geliefde verliest en het zo de achterblijvende familie wordt van een slachtoffer van moord.

Kun je laten zijn dat doden slecht is door ook te doden?

Een levenslange gevangenisstraf zonder kans op vrijlating geeft de dader de mogelijkheid om de rest van zijn leven de met consequenties van zijn daad geconfronteerd te worden. Met de doodstraf is zijn lijden over en is er geen kans dat hij spijt krijgt. De kosten voor terdoodveroordeelden zijn veel hoger dan voor gevangenen met levenslange gevangenisstraf.

En tenslotte: levenslange gevangenisstraf voorkomt het abusievelijk doden van een onschuldige.

Dus bidt alstublieft voor al deze mannen en vrouwen op Death Row. Niet alleen omdat er onschuldigen onder hen zijn, maar ook omdat ze allen mensen zijn. Mensen maken fouten in hun leven en ieder mens heeft recht op menselijke behandeling en om gehoord te worden. We zien moord zeker niet als een 'vergissing' maar het is fout om iemand te veroordelen zonder te weten wat fout is gegaan in zijn leven. Waarom hij de man is geworden die hij was toen hij, misschien, iemand heeft vermoord.

"Je hebt nooit in die mans schoenen gestaan of dingen door zijn ogen gezien of hulpeloos staan kijken. Dus help je broeder op zijn weg, waar hij ook start, omdat dezelfde God die jou gemaakt heeft, hem ook gemaakt heeft. Deze mannen met gebroken harten" (Elvis Presley).

God heeft niet alleen gezegd 'oog om oog', maar ook VERGEVING van de zonden gegeven. De rechtbanken in Amerika houden zich niet bezig met rechtvaardigheid! De doodstraf is simpelweg wraak. Het is moord, gerechtvaardigd door de regering.

En tenslotte, aangezien dit Gary's website is, bidt alstublieft voor hem. Bidt dat de staat Texas hem zal toestaan te bewijzen dat hij Christie Chauviere niet heeft vermoord. Bidt alstublieft voor zijn leven en dat God hem niet zal scheiden van zijn vrouw Claudia.

 
   
 
Download deze pagina in PDF formaat (Portable Document Format) met Acrobat Reader Top
 
  Webdesign 2001 by KonzeptWeb.com, 2002 by asd-sign.de - Realised by asd-sign.de